Spin-offs

Of hoe de vraag van één klant kan leiden tot een oplossing voor velen

Vragen van klanten leggen altijd een probleem bloot. Of toch tenminste een behoefte. Het antwoord daarop is vaak een oplossing voor velen, want met een probleem of behoefte zit je nooit alleen.

Enkele van die antwoorden leidden in de loop der jaren tot onderstaande spin-offs. Je vindt er alles over op de betrokken websites, en als je meer wil weten, aarzel niet om ons te contacteren

Monoton creatieve vergaderruimte

creatieve ruimte

Vergaderen op hoog niveau?

Monoton is onze creatieve broedplaats. Maar ook een open huis waar creatievelingen en ondernemers mekaar vinden. In een comfortabel kraaiennest vijf hoog boven het water. A meeting room with a view.

Browsbox - De makkelijkste website voor de kmo

de makkelijkste website voor de kmo

Vergeet de techniek, het is de inhoud die telt.

Browsbox is de slimme manier om kleine of grote websites te beheren. Makkelijk en efficiënt. Zonder ook maar één letter code te kennen. Of nieuwe programma's te leren. Omdat het de inhoud is die mensen naar je site brengt.


The Recipe Binder App

The recipe binder app

Je favoriete recepten altijd bij de hand.

Maak je eigen digitale receptenmap, gewoon door foto's te nemen van gerechten en recepten die je vindt in je favoriete tijdschriften. Thuis, of waar je ze ook leest. Verzamel zoveel recepten als je wilt. En heb ze voortaan altijd en overal bij de hand.

Quodoc - Het virtueel paspoort voor elk object

quodoc

Het virtueel paspoort voor ieder object.

Quodoc maakt certificaten en handleidingen instant beschikbaar vanaf eender welk voorwerp. Net als rapporten, contracten, instructievideo’s, veiligheidsvoorschriften of andere info. Altijd en overal. Van minuscuul medisch toestel tot massieve industriële machine.


Liswood & Tache bouwt merken. En laat ze groeien.

Merken laten groeien is onze enige reden van bestaan. Van wieg tot toppunt van glorie. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.