Sterke
Strategie.

« Het hoogste wat u op het vlak van merkopbouw kan bereiken?
Eigenaar zijn van een woord in de geest van uw cliënteel. »

Niets gesofisticeerd of uitgevonden, gewoon een simpel woord. Recht uit het woordenboek. Zoals het woord ‘veiligheid' bijvoorbeeld, als je in de auto-industrie zit. Of ‘opzoeken’, voor een internetbedrijfje. Iemand een idee? Googel het anders maar eens.


Eenvoudige maar duidelijke boodschap

Op basis van een eenvoudige maar duidelijke boodschap, een sterke marketingstrategie en een creatief communicatieplan ontwikkelt Liswood & Tache de fundamenten waarop uw merk zich kan ontwikkelen gaande van een onderscheidende merknaam, een duidelijke merkbelofte en een authentiek merkverhaal tot de strikt zakelijke stimulans van uw verkoop.

Online marketingstrategie

Digitaal is het nieuwe normaal. Geen marketing- of communicatiestrategie meer zonder een stevig onderbouwd online luik dus.

 

Ook voor uw online strategie stelt Liswood & Tache duidelijke doelstellingen en welomschreven doelgroepen centraal in een zorgvuldig geselecteerde combinatie van marketingtools. 

Uw website in uw communicatiestrategie

Uw website is er daar vanzelfsprekend één van, maar altijd als onderdeel van uw totale communicatiemix. Want een website hebben is één, er (veel) volk naar toe krijgen nog heel wat anders. 

 

U surft toch ook niet spontaan naar willekeurige websites alsof u doelloos door een winkelstraat slentert? 

Wanneer bezocht u zonder aanleiding nog eens een website van een van uw belangrijkste klanten of leveranciers? Inderdaad: niet. Een website zonder gepaste communicatiestrategie is dan ook als een mailing zonder adressenlijst of een reclamespot zonder mediaplan.

 Liswood & Tache ontwikkelt de fundamenten waarop uw merk zich verder kan ontwikkelen.

Wat met sociale media?

Sociale media hebben elk hun eigen publiek, werkwijze en potentieel. Bovendien komen er continu nieuwe sociale media bij en verdwijnen er ook weer. Dus waar moet u op inzetten? En hoe begint u aan een social media strategie

 

Dat vertellen we u graag aan de hand van inspirerende voorbeelden en do’s & dont’s uit eigen ervaring. 

Bent u toe aan een echte crossmediale marketing- en communicatiestrategie? Kom dan zeker eens praten.


Het kost u niets. Dus u bent op voorhand al verzekerd van uw ROI.