Kennis

Deel in onze kennis en ervaring en laat je eigen merk groeien

Liswood & Tache deelt zijn kennis op het vlak van brand building graag met jou. Leer van deze inzichten, verhalen en opinies en doe er je voordeel mee bij de uitbouw van je eigen merk.


Computer en mobile device met webshop op scherm

webshop

Een webshop in drie dagen?


Dat kan. Maar eenvoudige antwoorden zijn als populistische slogans: ze verbergen altijd meer dan ze vertellen. Daarom even enkele feiten op een rijtje.

Paars Uithangbord Vivantia

huisstijl

Waarom is een huisstijl zo belangrijk voor uw merk ?

Uw huisstijl is de visuele identiteit van uw bedrijf of organisatie. De visuele vertaling van het DNA van uw onderneming.

Man achter computer aan het videobellen

professionele video calls

Verkopen via video calling?

Creëer de juiste omstandigheden voor je video calls. Want je uitstraling bepaalt mee je succes. Zeker in een online verkoopsgesprek.


Ducati by Volkswagen Group

branding

Waarom een 'Group' nooit een sterk merk zal worden.

‘Powered by Volkswagen Aktiengesellschaft’ op de tank van een Ducati? De broek van menig motard zou voor minder afzakken. 

illustratie over content management

content management

It's the content, stupid.

Content-managementsystemen worden  zo gebruiksvriendelijk als de camera op je smartphone. Maar creëer je daarom ook goeie inhoud voor je website?

Link to Nowhere

For inspiration

Link to Nowhere Man

De boog kan niet altijd gespannen staan. En inspiratie overvalt je vaak op plekken waar je het het minst verwacht. Like nowhere, man.


Liswood & Tache bouwt merken. En laat ze groeien.

Merken laten groeien is onze enige reden van bestaan. Van wieg tot toppunt van glorie. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.