Creatieve marketingpartner in een zakelijke omgeving.

Stibbe is een vooraanstaand, internationaal georiënteerd zakenadvocatenkantoor met hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg. Het heeft bijkantoren in Dubai, Londen en New York.

“Met meer dan 140 advocaten - waarvan 25 partners - en 100 personeelsleden in ons kantoor in Brussel, zijn we de grootste speler op de Belgische markt. Onze advocaten werken in multidisciplinaire teams en leveren pragmatisch advies over de complexe juridische uitdagingen van onze cliënten”, vertelt Anke Van den Broeck, Head of Business Development bij Stibbe.

Stibbe ontwerp brochures door Liswood & Tache

Frisse wind

“Enkele jaren geleden was ons marketingmateriaal dringend aan een opfrissing toe. Je kan je inbeelden hoeveel waarde een zakenadvocaat daar gemiddeld aan hecht, dus het was écht dringend”, knipoogt Van den Broeck. “Via a2o architecten kwamen we in contact met Liswood & Tache, het bureau dat net hun nieuwe website had opgeleverd. 

Stibbe ontwerp brochures door Liswood & Tache

Brochure Stibbe

Drie weken na onze kennismaking stelde Liswood & Tache ons enkele eerste ontwerpen van nieuw marketingmateriaal voor. Het was verrassend te zien hoe goed ze de bestaande Stibbe-huisstijl daarin rigoureus respecteerden, maar er toch een creatieve, frisse twist aan wisten te geven. Heel herkenbaar dus en toch origineel. Het weerspiegelde net waar wij als advocatenkantoor ook voor staan: vertrouwen in combinatie met dynamiek. Ervaring in functie van een originele aanpak.

Sindsdien helpt Liswood & Tache ons bij de creatie en coördinatie van de meest uiteenlopende marketingprojecten. Een samenwerking waar we nog geen moment spijt van hadden."

Liswood & Tache helpt ons bij de creatie en coördinatie van de meest uiteenlopende marketingprojecten.

Dat de uitdaging om het marketingmateriaal van Stibbe een opfrisbeurt te geven dubbel was, herinnert Kurt Deneire, accountmanager en partner van Liswood & Tache, zich maar al te goed. “We zijn sowieso al geen voorstanders van creativiteit om de creativiteit, en mensen in B2B-marketing zijn dezelfde 'gewone mensen' die je op een ander moment benadert met B2C-communicatie.

Maar in het geval van een vooraanstaand kantoor van zakenadvocaten werk je toch voor andere doelgroepen dan die van pakweg een producent van deegwaren. De creativiteit die prikkelt om 'tot actie' over te gaan, moet op hetzelfde niveau zijn als de diensten die ze aanbieden. Of het nu om een brochure, een uitnodiging, een naamkaartje, een flyer of een beursstand gaat.”

Garant voor kwaliteit

Enkele jaren later is Anke Van den Broeck nog altijd overtuigd dat de keuze voor Liswood & Tache de juiste was. “Ze denken actief mee over de beste uitwerking van een project, geven constructieve feedback en reageren snel en flexibel. Het bureau staat garant voor kwaliteit en verrast ons met creatieve invalshoeken die zowel door onze partners en medewerkers als door ons cliënteel worden gesmaakt.”

Rollup banner Stibbe

Videoproductie (Eindejaarskaart)

Herkent u zich in de situatie van Stibbe?

Wij helpen u graag verder bij al uw marketing- en communicatiebehoeften.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie.