Eén direct mailing: vijfhonderd nieuwe klanten.

Toen in de jaren ’80 de personal computer zijn intrede deed, sprong Q-Top gelijk mee op de trein van deze nieuwe technologische ontwikkelingen. Dat maakt hen tot op vandaag een vooruitstrevende softwareontwikkelaar.

Het bedrijf specialiseerde zich in software voor kinesitherapeuten. Het nam contact op met Liswood & Tache want ze wilden graag nog veel meer kinesitherapeuten overtuigen van hun zeer gebruiksvriendelijke administratiesoftware.

“Voor heel wat zelfstandigen in de zorgsector is het niet gemakkelijk om hun administratie te combineren met de zorg voor hun patiënten. Wij ontwikkelden heel toegankelijke cloudsoftware waarmee de kinesist weer grip krijgt op zijn werkplanning en administratie”, opent Etienne Custermans, zaakvoerder van Q-Top.


“Onze software wordt dagelijks door duizenden kinesitherapeuten gebruikt. En toch zijn er nog heel wat kinesitherapeuten die ons pakket niet kenden.

Eén tool voor alle administratie 

“Onze KineQuick-software is administratiesoftware op zijn best. Ideaal voor de kinesist die graag via één tool zijn agenda, patiëntendossiers en contacten beheert. Het pakket maakt het heel gemakkelijk om informatie te raadplegen of te downloaden, zoals rapportages, verslagen en modeldocumenten. De software is zowel op pc als op mobiele apparaten te gebruiken. Ook de kinesist met maar een beperkte IT-kennis heeft het snel onder de knie”, weet Etienne Custermans.

 

“Onze software wordt dagelijks door duizenden kinesitherapeuten gebruikt. En toch zijn er nog heel wat kinesitherapeuten die ons pakket niet kenden. Daar wilden we graag wat aan doen door hen de software een maand gratis te laten uittesten. Liswood & Tache werkte voor ons een wervende campagne uit.”

Vijfhonderd nieuwe klanten

Kurt Deneire, accountmanager en vennoot bij Liswood &Tache: “We stelden Q-Top voor om een mailing naar hun doelgroep uit te sturen. Een direct mailing in twee talen met A/B-testing en een antwoordstrook voor een gratis proefperiode. Daarin legden we elke kinesitherapeut het aanbod voor om de KineQuick-software een maand uit te testen. En we hoopten natuurlijk dat er na die maand zo veel mogelijk kinesisten een jaarabonnement op het KineQuick-pakket zouden nemen.”

 

“De resultaten bleven niet uit”, blikt Etienne Custermans terug. “De direct mailing werd een groot succes. We mochten maar liefst vijfhonderd nieuwe klanten aan ons klantenbestand toevoegen. We zijn dan ook erg tevreden over onze samenwerking met Liswood & Tache.”    

Huisstijl Kinequick

OT PRO APP

OT Pro


Herkent u zich in de situatie van KineQuick?

Wij helpen u graag verder bij al uw marketing- en communicatiebehoeften.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie.