Klant bestelt zelf via gebruiksvriendelijk online platform.

JAVA Foodservice is een van de grootste foodservicebedrijven van België. De onderneming biedt elke professionele chef in België een menudekkend assortiment aan.

JAVA bedient de zorgsector en het onderwijs, overheidsdiensten, bedrijven en verenigingen, en horecabedrijven. Ze namen Liswood & Tache onder de arm om de service aan hun klanten nog persoonlijker te maken.


“Het beste antwoord op de vragen van JAVA was een user-based website creëren met focus op de sectoren die JAVA bedient.

Verlanglijstje

“We wilden enerzijds graag nieuwe klanten aantrekken door ons aanbod duidelijker en overzichtelijker weer te geven, per sector gegroepeerd”, vertelt Nadia Van Herck, marketingmanager bij JAVA Foodservice. “Anderzijds wilden we bestaande klanten de mogelijkheid bieden om hun bestellingen voortaan online door te geven. En via hun persoonlijke account kunnen ze de status van hun bestellingen opvolgen. Zelf hadden we behoefte aan een website en webshop die we op een eenvoudige manier konden beheren. Met dit verlanglijstje stapten we naar Liswood & Tache.”

User-based

Kurt Deneire, accountmanager en vennoot bij L&T: “Het beste antwoord op de vragen van JAVA was een user-based website creëren met focus op de sectoren die JAVA bedient. We werkten een website uit waarbij de bezoeker direct bij de informatie terechtkomt die voor hem van toepassing is. Daardoor voorkomen we dat hij overladen wordt met informatie die niet voor hem bedoeld is.”

 

“De website geeft de klant volledige controle over zijn bestellingen en budget. Hij kan gemakkelijk bestellingen plaatsen, zijn facturen controleren, statistieken trekken en budgetten analyseren. Via het online bestelplatform vindt de klant alle informatie terug over de producten die hij zoekt. Het platform heeft een gebruiksvriendelijke interface en een krachtige zoekrobot. Die begeleidt hem bij opzoekwerk en helpt hem als hij zoekt in ons assortiment van food- en non-foodartikelen.”

Java Foodservice

Grote efficiëntie

“Liswood &Tache heeft met de creatie van onze nieuwe website en webshop helemaal voldaan aan onze verwachtingen. We zijn er heel blij en tevreden mee”, blikt Nadia Van Herck terug. “We informeren onze klanten nu op een veel efficiëntere en gerichtere manier. Dat is ook voor hen veel fijner en bespaart hen tijd. We gebruiken onze website veel meer als kenniscentrum waarbij de lezer alles op een zeer gestructureerde manier terugvindt. En daarbij zijn we nu ook dag en nacht bereikbaar. Een grote troef voor onze klanten.”


Herkent u zich in de situatie van JAVA Foodservice ?

Wilt u uw aanbod ook graag op een betere, overzichtelijke wijze aan uw klant presenteren? Of hem een eigen klantenportaal aanbieden? Wij helpen u graag met een oplossing op maat van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek