Syntegro springt twee niveaus hoger.

En zet zich daarvoor strak in het pak

Vijftien jaar doorgedreven investeren werpt zijn vruchten af: meer dan 600.000 medewerkers bij meer dan 2000 klanten in heel Europa maken gebruik van de meest flexibele, gespecialiseerde software voor ‘workforce management’. Cijfers die jaarlijks met dubbele cijfers blijven groeien.

Tijd dus voor Syntegro om de focus verder scherp te stellen en zich op het niveau te zetten van het kruim van de Europese softwareontwikkelaars die vissen in dezelfde vijver.

Syntegro website

Exponentiële groei noopt tot focus

Exponentiële groei in twee heel uiteenlopende vakgebieden doet Syntegro er in juni 2022 toe besluiten om zich op te splitsen in twee afzonderlijke bedrijven.

Sindsdien focust Syntegro opnieuw volledig op zijn succesvolle software voor Workforce Management, en gaan de oplossingen voor Access Management die daar in de loop der jaren uit voortvloeiden hun eigen weg onder de naam Synguard.

Het managementteam van Syntegro grijpt dit momentum aan om ook de hele look & feel van het bedrijf grondig onder de loep te nemen. 'Ligt het 15 jaar oude logo nog wel in lijn met onze identiteit? Met onze marktpositie? En met waar we naartoe willen?'

De vraag stellen was ze beantwoorden.

Syntegro rebranding logo

Meespelen met ‘de grote jongens’

Syntegro wist met zijn Workforce Managementsoftware een benijdenswaardige positie te veroveren bij ondernemingen met 200 of meer medewerkers met een complexe hr-context. In die doelgroep toont hun software zich immers van zijn meest rendabele kant: super flexibel, moeiteloos aanpasbaar aan de payroll-complexiteit van alle Europese landen, en veel sneller te integreren dan de oplossingen van de klassieke ‘grote jongens’ uit de sector.

De jongste jaren kwam Syntegro die concullega’s dan ook steeds vaker tegen. Zowel bij grote ondernemingen als bij overheden die willen dat hun hr-medewerkers zich maximaal kunnen concentreren op datgene waar hr-management écht voor staat: het welzijn van hun medewerkers.

Syntegro business cards

De kleren maken de man

Om hun internationale ambitie de gepaste uitstraling te geven liet het bedrijf zich bij Liswood & Tache daarom een nieuw pak aanmeten in de vorm van een krachtig, dynamisch logo, een jong kleurenpalet en een baseline die focust op de flexibiliteit van de softwareoplossingen.

Werknemers zoeken nu eenmaal meer dan ooit naar flexibiliteit in hun werk, maar hebben ook nood aan een systeem om hun work-life balance te monitoren. En laat het net die houvast zijn die het superflexibel systeem van Syntegro hen, hun management én hun hr-team biedt.

Doel

Positionering op internationaal niveau

Focus op flexibiliteit van de softwareoplossing

Middelen

Dynamisch nieuw logo

Onderscheidende huisstijl

Scherpe baseline

Nieuwe website

Branded stationary enz.

Is uw merk ook toe aan een rebranding ?

Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren in de eerste plaats naar uw verhaal en tonen u graag enkele van onze realisaties die daarbij aansluiten.